Katarina Holmborn Garpenstrand

Projektledare vid Områdeskanslier, Kansliet för teknik och naturvetenskap; Enheten för kommunikation och skolsamverkan

E-post:
katarina.garpenstrand[AT-tecken]uu.se
Telefon:
018-471 6211
Mobiltelefon:
070-1679473
Besöksadress:
Segerstedthuset, Dag Hammarskjölds väg 7
Postadress:
Box 256
751 05 UPPSALA

Kort presentation

Som projektledare inom enheten för kommunikation och skolsamverkan vid kansliet för teknik och naturvetenskap arbetar jag främst med skolsamverkansprojekt med syftet att stimulera intresset för teknik och naturvetenskap samt öka nyfikenhet för vetenskap hos barn och unga.

De projekt jag främst arbetar med är vetenskapsfestivalen SciFest, tävlingen Teknikåttan och Teknikdagar för högstadietjejer.

UU:s alla skolsamverkansprojekt finner du på: UU:s utbud för skolan

Akademiska meriter: Med Dr

Nyckelord: projektledning samverkan kansliet för teknik och naturvetenskap scifest skola skolaktiviteter skolsamverkan teknikåttan teknikdagar

Som projektledare inom enheten för kommunikation och skolsamverkan vid kansliet för teknik och naturvetenskap arbetar jag främst med skolsamverkansprojekt med syftet att stimulera intresset för teknik och naturvetenskap samt öka nyfikenhet för vetenskap hos barn och unga. Mitt största projekt är som projektledare för vetenskapsfestivalen SciFest som äger rum i mars varje år men jag arbetar även med bl.a. Teknikåttan och Teknikdagar för högstadietjejer.

Information om alla våra skolsamverkansprojekt finner du på: Uppsala universitets utbud för skolan

Jag har tidigare arbetat som forskare vid Institutionen för medicinsk biokemi och mikrobiologi samt som projektkoordinator/Head of facility på Genome engineering Zebrafish facility vid SciLifeLab och Institutionen för Organismbiologi.

Kontakta mig gärna om du vill veta mer!

Kontakta katalogansvarig vid den aktuella organisationen (institution eller motsv.) för att rätta ev. felaktigheter.

Katarina Holmborn Garpenstrand
Senast uppdaterad: 2021-03-09